Menu

2020.06.11. Osztályfőnöki óra 5.a

 Sziasztok!

Három hónappal ezelőtt kissé félve és bizonytalanul vágtunk bele ebbe az új „kalandba” amit a vírus okozta helyzet megoldandó feladatként elénk görgetett. El sem tudtuk képzelni, hogy hogyan is fog ez működni, de ez volt a dolgunk, amit meg kellett oldani. Nem volt tapasztalatunk, új helyzet volt ez mindenkinek, szülőnek, gyereknek, tanárnak egyaránt. Azt hittük ez egy örökkévalóság lesz, de láss csodát pillanatok alatt elszaladt ez a pár hónap, már az utolsó osztályfőnöki óra tartalmát írom, és már-már hatodik osztályosok vagytok. Biztosan akadt mindenki számára sok pozitívuma, de legalább annyi negatívuma is ennek az otthontanulós dolognak, az ember ilyenkor számot vet, levonja a tanulságokat és értékel. Nekünk tanároknak ezt számokban is ki kell fejeznünk, hiszen évvégi osztályzatokat kell adnunk, ami most valljuk be, egy kicsit nehezebb, hiszen sok a bizonytalansági tényező. De nincs mese, muszáj.

A tantárgyi osztályzatok már túlnyomórészt megszülettek, már sok tantárgyból le vagytok zárva, a magatartás és szorgalom jegyek kiléte még kérdéses, de a héten erre is választ kapunk majd, hogy ezt miképpen osztályozzuk, hiszen többféle lehetőség is adott.

Évzáró osztálykereteken belül lesz, a beosztást az intézményvezetés hamarosan elkészíti, erről időben értesítést fogtok kapni. Szeretném, ha ezen minél többen megjelennétek, hiszen itt osztanám ki a bizonyítványokat és az esetleges jutalomkönyveket.

Ballagás is lesz, de sajnos ezen nem vehettek részt. Erről a honlapon bővebb tájékoztatást is ad az iskola, csak és kizárólag a ballagó tanulók 2 hozzátartozója vehet rajta részt, szigorú feltételek betartása mellett. Viszont jó hír, hogy a ballagást élőben megnézhetitek az iskola Facebook oldalán. A ballagás időpontja 2020.06.20. szombat, 10:30.

Továbbra is figyeljétek az iskolai honlapot és a Facebook oldalt, ott minden fontos információt megtaláltok majd az év végével kapcsolatban. Nemsokára találkozunk, addig is vigyázatok magatokra, és rosszat ne halljak!

Vidámság :)

Go to top