Menu

2020. június 15., hétfő.:

Tananyag: szabadon választott mozgásos feladatok

Sziasztok!

Elérkezett az utolsó testnevelés óránk, véget ért a tanév. Igazából nagyon értékelni most nem szeretnék, bízom benne, hogy mindenki talált a testnevelés órák között olyat, ami kedvére volt és szívesen, örömmel hajtotta végre. Tudom, hogy voltak, akik meg sem nyitották a testnevelés órák anyagát, még csak arra sem vették a fáradtságot, hogy legalább elolvassák a napi anyagot, ők valószínűleg most ezeket a sorokat sem olvassák. Ezzel kapcsolatban most is csak azt mondom, amit a tesi órákon is szoktam, nektek mondani: magatokért, a saját egészségetekért mozogtok, nem miattam, vagy éppen az iskola miatt.

Viszont nagyon örültem annak, hogy voltak, akik rendszeresen megcsinálták a napi feladatokat, és erről küldtek is valamilyen visszajelzést is, egy képet, egy videót, vagy egy pár sort. A mozgást a nyári szünetben se hanyagoljátok el, legyetek sokat a friss levegőn, bringázzatok, focizzatok, labdázzatok, vagy éppen fussatok, ha az esik jól. A lényeg, hogy most már szabaduljatok el a számítógép elől, ültetek eleget ott mostanában. Aki elhanyagolta a tesit, a mozgást az elmúlt 3 hónapban, és a nyáron is hasonló képpen tesz majd, annak szeptemberben borzasztó nehéz lesz tesiből.

Megköszönve az egész éves munkátokat nagyon jó vakációt és élményekben gazdag nyári szünetet kívánok mindenkinek, szeptemberben találkozunk. A ballagó nyolcadikosoknak pedig sok sikert a középiskolai tanulmányaikhoz!

Vidámság :)

Üdvözlettel:

Tiszolczki László

Go to top