Menu

2020.06.04 Osztályfőnöki

Sziasztok!

Már jó ideje nem találkoztunk, ahogy az órák tartása, a kollegák, úgy ti is hiányoztok. Lassan itt a tanév vége, közös évzáróra nem fog sor kerülni, de arra, hogy osztályszinten bezárjuk az évet, arra valószínűleg igen.

Azt az információt kaptuk, hogy a szabályok betartása mellett sor kerülhet a 8. osztályosok ballagtatására, de erről bővebben csak később tudok beszámolni. Naponta változnak a szabályok, szóval a helyzet nem egyszerű.

Remélem és bízom abban, hogy minden rendben van veletek, hogy ez a karantén jó hatással van/volt rátok, közelebb hozta a családot, valakiknek pedig segített a távoktatás a jegyek szépítésében.

Mikor kiosztottam a KRÉTA belépési kódokat, sok helyről kaptam azt az információt, hogy többen még egyáltalán be se léptek a rendszerbe. Gondolom ez azért megváltozott…:) Arra kérnélek Titeket, hogy nézzétek át a jegyeiteket, vegyétek fel a kapcsolatot a pedagógusokkal, ha a szükség megkívánja, javítás, elmaradt jegy beírása stb. teendők miatt.

Ahogyan eddig is, úgy most is mondom, akinek bármilyen jellegű problémája van, nyugodtan keressen meg, és én megpróbálok segíteni.

Mindig is őszintén vallottam, nem egyszer kétszer volt súrlódásom az osztállyal, de azt kell hogy mondjam, tényleg hiányoztok, és várom már újra a közös munkát! Biztos vagyok abban, hogy magaviselet terén is javultunk ( :) ) és a felső tagozat első éve után gördülékenyebben fognak menni a dolgok!

És igen! Még mindig naponta rakjuk fel a dolgokat ide, szóval így a tanév vége előtt nem sokkal ilyenekkel ne nagyon keressetek azért!

Nincs sok hátra, kitartást, javítsatok a jegyeken, legyetek sokat a szabadban, a családdal (és mozogjatok)!

Go to top