Menu

2021. április 14. szerda

Tananyag: Ügyességfejlesztés

A rossz idő miatt a gyakorlatokat lakásban végezd!

A mai napon tetszőleges eszközökkel fejlesztheted ügyességedet (gömb szerűen összefordított zokni, labda, WC papír guriga, bármilyen bot, pingpong labda).

Pár ötlet:

  • - Gömb szerűen összefordított zoknival dobás (15-15 db) különböző távolságra elhelyezett célokra( ajtó, szemeteskuka, szék lábai közé) különböző kiinduló helyzetekből (ülés, gátülés, térdelés, egy lábról, állásból)!
  • - Ha az udvaron végzed a gyakorlatot, akkor használj labdát! A különböző távolságra elhelyezett célok lehetnek: műanyag palack, tégla, kő, hasábfa, stb.
  • - WC papír gurigákból építs a tornyot!
  • - Tenyereden, kézfejeden, orrodon, ujjad hegyén egyensúlyozz bottal, műanyag palackkal, stb! Vigyázz magadra, meg ne sérülj!
  • - Vágódeszkán vagy valamilyen sík tárgyra helyezz rá pingpong labdát és fuss el a szoba egyik sarkától a másikba!
  • - Helyezz el 4 tárgyat (műanyag virágcserép) 3 m, 3,5 m, 4 m, 4,5 m távolságra és dobjál bele 10-10 pénzérmét!

Találj ki te is feladatokat! Vond be a családtagjaidat is a feladatok végrehajtásába! Rendezhettek házi bajnokságot is.

Vigyázz a lakásban elhelyezett tárgyakra, ne törj össze semmit!

 

Ha lehetőséged van, készíts róla fényképet vagy telefonos alkalmazással rögzítsd. Ha van ötletet bármelyik részhez, akkor erre a címre elküldjétek el!.

A felvételeket az alábbi címre küldjétek el. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Egészségetekre!

Akinek van internetelérhetősége, annak egy pár ölet.

https://www.youtube.com/watch?v=Q9TZUB6MUqM&feature=youtu.be&fbclid=IwAR37-6z7WNAhXEvaUWSvgCoV53VrW1oh2ut0siBZU1WYMTCVYybp2BHXLlM

https://www.youtube.com/watch?v=o6rnBqEIhIE&fbclid=IwAR2rDqOo6uhe50gYKv43R1Tjis1MNA17qDFU9UDpya9NwR0OK9v-xeU9O3U&app=desktop

https://www.youtube.com/watch?v=ubs62u7KIsg&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1KbJ2Cp1MEQlYKyi2bwZevgqfNSQHHE7YDGOMjHDkKIntx0x4U2odyOtc

Go to top