Menu

Elérkezett az utolsó otthoni osztályfőnöki óra, jövő héttől személyesen folytatjuk tovább a beszélgetéseket a suliban. Most arra kérlek, nézd át az elmúlt időszak tananyagait minden tantárgyból március 8 - április 14-ig!

Pótold a le nem írt vázlataidat (pl. töri, magyar, természetismeret, ének, stb.), olvasd át a még el nem olvasott leckéket, tanuld meg, amit még nem tanultál meg! Küldd vissza azt a feladatot, amit még nem küldtél vissza! Nézd át a dolgaidat, készülj a jövő hétre (lélekben is)!

Aki szorgalmasan, kitartóan dolgozott az elmúlt egy hónap alatt, annak minden elismerésem, tudom, hogy nem volt könnyű. Köszönjétek meg szüleiteknek, nagytesóknak, nagymamáknak a segítségüket, hisz biztos jól jött a támogatásuk.

Légy büszke magadra, hogy nem adtad fel, hogy átjutottál a nehézségeken, hogy minden tőled telhetőt megtettél, hogy kihozd magadból, amit csak tudsz!

Ha végeztél a pótlással, rendszerezéssel, dőlj hátra, pihenj, vagy jutalmazd meg magad valamivel, bicajozz, rollerezz, egyél egy csokit!

Üdv.: Osztályfőnök

Go to top