Menu

November hónapban diákjaink azt a feladatot kapták, hogy alakítsanak ki egy kis zöld területet saját tantermeikben. A fantáziájukra volt bízva milyen növényekkel, termésekkel díszítik ezt a területet.

Öröm volt egyes osztályoknál látni, milyen komolyan veszik a feladatot, milyen lelkesen alakítgatják , bővítik tantermeiket zöldellő, virágzó növényekkel, őszi termésekkel, termésbábokkal

Az alsó tagozatosoknál, ahol szinte csak egy-egy pont döntött a helyezéseken a 4. a osztály tanterme végzett az első helyen, de meg kell említenünk a 4. b és 3.a osztályosok lelkiismeretes munkáját is.

Zöldsarok a 4.a osztályban

4. b osztály 3.a osztály

 

A felső tagozatos osztályok közül az 5. a osztály végzett az élen. Ők több növény csíráztatásával is színesítették a saját zöldövezetüket.

5.a osztály "zöldövezet"

Köszönjük, minden osztálynak, segítséget nyújtó szülőnek, hogy valamilyen szinten részt vettek a „versenyben”, melynek valós célja az volt, hogy a tanulóink saját környezetüket varázsolják hangulatosabbá. Bízunk abban, hogy a növények gondozásában és ápolásában is tartós lesz a kitartásuk.

 
 
20230424 fenntarthatosagi 4x
6x badge 2024 kicsi
20230928 allatvedelmi temahet logo 2023
20230302 penzhet logo
 
Go to top