Menu

Téma: Velem mindig történik valami
            (Janikovszky Éva írása 67. oldal)

Éva néni nagyon vicces történeteket írt. Én személyesen is találkozhattam vele. Mindenkihez volt egy kedves szava és mindig mosolygott. Ha szeretsz olvasni, olvasd el a Kire ütött ez a gyerek- Ha én felnőtt volnék vagy a Jó nekem című műveit!
A,, Velem mindig történek valami” című művének egy részletét olvasd el a tankönyv 67. oldalán.
A történetben a tanító néni látogat meg egy családot. Megismerhetjük a család tagjai és a készülődésüket a vendég érkezésére.
Bizonyára nálatok is jártak olyan vendégek, akik nem tartoznak szorosan a családotok rokoni vagy baráti köréhez. Idézz fel ilyen látogatást! Szerinted milyen véleményt alakítottak ki rólatok?
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….........
Mire vagy büszke családod múltjából vagy jelenéből? Írd le néhány mondatban!
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Köszönöm, hogy megosztod történeted velem!
Üdvözlettel: Zsuzsa néni

Leadás/elküldés a szokásos módokon cím: mezőEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Go to top