Menu

Kedves Szülők és Gyerekek!

Ezen a hétvégén több előadást is elérhetővé tesznek a hazai bábszínházak. Többek közt a Hamupipőke, a Vitéz László, a Torzonborz, a Coraline, a Repülési lecke kezdőknek és a Kövek c. előadás is látható lesz a következő három napban.

A járványhelyzet miatt a bábszínházaknak sincs lehetőségük fogadni a gyerekeket, ezért online teszik elérhetővé előadásaikat:

Online színház gyerekeknek

Szülőknek ajánlom az on-line szülőtámogató csoportot!

Ez már a nyolcadik hét... Van, aki még jól bírja, van, aki most kezd belejönni.
Ha mostanra úgy érzed, hogy kifáradtál, túltelítődtél, akkor gyere a szülőtámogató csoportba. Tematikusan felépített alkalmainkon a fő célunk a járványügyi korlátozások óta a felgyűlt érzelmek, feszültségek oldása, megküzdési stratégiák felkínálása és mozgósítása. A művészetterápiás technikákat szabadon, az érzelmek kifejezésének, feloldásának eszközeként használjuk a csoport biztonságos és elfogadó keretei között.
JELENTKEZÉS: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. (tárgy: "Szülőcsoport csoport")

Szülőtámogató csoport

Érzelemszabályozás-technikák gyűjteménye, szeretettel ajánlom:

Érzelemszabályozási technikák

Ha kérdésetek van, írjatok, hívjatok az alábbi elérhetőségeimen:

Telefonon: 0670/ 2929409 (délelőtt 10-től 12 óráig, valamint délután 14-től 17 óráig)

Viber-en keresztül online konzultációra is van lehetőség, előzetes időpont egyeztetést követően.

e-mail címem: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Skype-on: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jó tanulást kívánok nektek! Vigyázzatok magatokra és családtagjaitokra!

Szeretettel: Szilvi néni

(Gáspár Szilvia iskolapszichológus)

Go to top